De jachten Osiris of Omiros worden met schipper verhuurd vanaf Kos Marina aan groepen tot maximaal 10 personen. Het schip beschikt over 2 tweepersoonshutten achterin en 2 driepersoons hutten voorin. De hutten achterin hebben een tweepersoons matras dat gescheiden kan worden in 2 eenpersoons slaapplaatsen. Elke hut beschikt over een eigen douche, wc en wastafel. Aan dek slapen is ook mogelijk, er zijn meerdere slaapplaatsen, hiervoor zijn extra matrassen en fleecedekens beschikbaar.

De bemanning gebruikt de hut in het vooronder.

Vanaf Kos wordt in overleg met de schipper een route in noordelijke richting (Samos), zuidelijke richting (Rhodos) of in westelijke richting (Amorgos) uitgestippeld. Het is natuurlijk ook mogelijk een 2 weekse zeilreis samen te stellen naar Santorini of Mikonos (hiervoor gelden speciale kortingen)

Prijzen voor 2018
1 dag € 550 – 10 personen, geen overnachting
1 week,  tussen €3.000 en €3.600 8 personen, 6 overnachtingen
2 weken € 5.800 en €6.900,  8 personen, 13 overnachtingen

Inbegrepen:
Huur van het schip Osiris van donderdag 17.00 uur tot de volgende donderdag 9.00 uur. Begeleiding en service van de schipper. Haven, water, diesel*, btw en toeristenbelasting. Gebruik van snorkelspullen, Beddengoed, lakens, dekens, kussens en handdoeken. Transitlog, en eindschoonmaak.

Niet inbegrepen:
Vliegtickets. Reis- en annuleringsverzekering. Eten en drinken (op aanvraag wordt een basisvoorraad ingeslagen) Er kan gekozen worden voor een boordkas voor €150 per persoon, voor dit bedrag verzorgt een hostess alle maaltijden aan boord. Wijn, bier, en frisdranken en een kleine selectie sterke drank zoals ouzo, wodka en rum zijn dan inbegrepen. Maaltijden en drankjes aan de wal zijn voor eigen rekening. Transfers van en naar de luchthaven Kos (op aanvraag kunnen de transfers worden verzorgd, de prijs is €17 per persoon). Visum, en inklaringskosten voor Turkije (indien van toepassing).