Meezeilen vanuit Griekenland of Turkije,

Een perfecte zeilvakantie beleef je met Blue Water Sailing...

Wij bieden je een veelzijdige en onbezorgde vakantie aan boord van onze comfortabele zeiljachten Omiros en Osiris. Deze uitermate luxe zeiljachten worden bemand door ervaren Nederlandse schippers, die het vaargebied als geen ander kennen en je graag alles vertellen over het reilen en zeilen aan boord. Samen met je reisgenoten ga je een actieve en ontspannen zeilzwerftocht tegemoet.

BlueWaterSailing organiseert al meer dan 40 jaar avontuurlijke zeilvakanties in Griekenland en Turkije.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van meezeilvakanties, speciaal voor singles, jongeren, of alleengaanden die actief willen zeilen in de vakantie.

We zeilen van eiland naar eiland, gooien het anker uit in de mooiste baaitjes, of meren aan in kleine en pittoreske vissershaventjes. Terwijl de schipper zijn kookkunsten uit de kombuis tovert, kun je heerlijk zwemmen en snorkelen in het kristal heldere water. Ook gaan we regelmatig aan land om aan te schuiven in een Griekse taveerne waar we ons laten verwennen op een van de Griekse specialiteiten zoals gegrilde octopus, stifado, calamaris, of een overheerlijke Griekse salade met een glaasje ouzo of een ijskoud Myhtos bier. 
Er is altijd voldoende tijd om een stadje te verkennen, een mooie wandeling te maken en te genieten van de fraaie uitzichten vanaf de diverse eilandjes die we aandoen.
Terwijl het zeiljacht door het water snijdt kun je actief meezeilen of lekker zonnen en luieren met je favoriete muziek in de oren op het ruime comfortabele teak dek. Maar je kan natuurlijk ook zelf aan het roer staan, de winches mannen, of de route op de kaart helpen uitzetten.

De jachten zijn speciaal uitgerust voor het varen op open zee. Anders dan bij het flottielje zeilen, kunnen wij onze koers en bestemming zelf bepalen en aanpassen,en zijn dus niet afhankelijk andere meevarende schepen.

Een perfecte zeilvakantie beleef je met BlueWaterSailing...

Onze Schepen

greece De zeiljachten Omiros en Osiris zijn van het type Sun Odyssey 51. Deze jachten worden gebouwd door de beroemde Franse scheepswerf Jeanneau. De schepen hebben twee 3-persoonscabines voorin en twee 2-persoonscabines in het achter schip.turkeyonze zeiljachten Omiros en Osiris

Nieuwsbrief

Crewed charter

greece De Osiris of Omiros wordt met schipper verhuurd vanaf Kos Marina aan groepen van maximaal 10 personen. Het schip beschikt over 2 dubbele cabines achterin, en twee 3-persoonscabines voorin. Ook is er nog een dubbele hut in de voorpiek. assure s a plenty of sun and sea and excellent sailing conditions.turkeySunset Greece

Daily trips

greece De Osiris of Omiros kunnen ook gehuurd worden voor een dagtripje rond het eiland Kos. Even weg van de strandvakantie en heerlijk het water op met een van deze luxe zeiljachten. Dit is inclusief schipper, lunch en haven en dieselgelden.turkeytrekken aan het touw

Tripadvisor award