Meezeilen vanuit Griekenland of Turkije,

Een perfecte zeilvakantie beleef je met Blue Water Sailing...

Wij bieden je een veelzijdige en onbezorgde vakantie aan boord van onze comfortabele zeiljachten Omiros en Osiris. Deze uitermate luxe zeiljachten worden bemand door ervaren Nederlandse schippers, die het vaargebied als geen ander kennen en je graag alles vertellen over het reilen en zeilen aan boord. Samen met je reisgenoten ga je een actieve en ontspannen zeilzwerftocht tegemoet.

layout Osiris / Omiros

De Osiris of Omiros wordt met schipper verhuurd vanaf Kos Marina aan groepen van maximaal 10 personen. Het schip beschikt over 2 dubbele cabines achterin, en twee 3-persoonscabines voorin. Ook is er nog een dubbele hut in de voorpiek. Aan dek zijn meerdere slaapplaatsen hiervoor zijn extra matrassen en dekens om buiten te slapen aanwezig. Elke cabine beschikt over een eigen douche en toilet ruimte.

Vanaf Kos wordt in overleg met de schipper een route in noordelijke richting (Samos) in zuidelijke richting (Rhodos)  of in westelijke richting ( Amorgos )uitgestippeld. Ook de west kust van Turkije behoord tot de mogelijkheden.

  • Het is natuurlijk ook mogelijk een 2 weekse reis samen te stellen.
  • Prijzen en data crewed charters (huur hele boot met schipper) variëren van € 2600,- tot € 3600,- per week. Afhankelijk van de periode en seizoen.

Mail voor beschikbaarheid en aanbiedingen voor crewed charters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Huur van het schip Osiris van donderdag 17.00 tot de volgende donderdag 09.00 uur.
Inbegrepen:
  • Begeleiding van de schipper
  • Haven, water, diesel, kosten. Zie note
  • Transit log en eind schoonmaak
  • Gebruik van snorkel materiaal
Niet inbegrepen:
  • Vliegtickets (op aanvraag te boeken bij BWS)
  • Transfers van en naar de luchthaven Kos(op aanvraag worden de transfers voor de hele groep verzorgd)
  • Eten en drinken (op aanvraag wordt een basisvoorraad ingeslagen)
  • Bedlinnen en handdoeken € 15,- p.p./ per week facultatief (kussens en dekens zijn aan boord)

 

Note: diesel kosten zijn voor max. 4 uur motoren per dag ( 20 nm )

Bij groepen groter dan 10 personen bestaat de mogelijkheid om tevens het zusterschip de Omiros in te huren, voor de Omiros gelden dezelfde prijzen en condities.

 

Onze Schepen

greece De zeiljachten Omiros en Osiris zijn van het type Sun Odyssey 51. Deze jachten worden gebouwd door de beroemde Franse scheepswerf Jeanneau. De schepen hebben twee 3-persoonscabines voorin en twee 2-persoonscabines in het achter schip.turkeyonze zeiljachten Omiros en Osiris

Nieuwsbrief

Crewed charter

greece De Osiris of Omiros wordt met schipper verhuurd vanaf Kos Marina aan groepen van maximaal 10 personen. Het schip beschikt over 2 dubbele cabines achterin, en twee 3-persoonscabines voorin. Ook is er nog een dubbele hut in de voorpiek. assure s a plenty of sun and sea and excellent sailing conditions.turkeySunset Greece

Daily trips

greece De Osiris of Omiros kunnen ook gehuurd worden voor een dagtripje rond het eiland Kos. Even weg van de strandvakantie en heerlijk het water op met een van deze luxe zeiljachten. Dit is inclusief schipper, lunch en haven en dieselgelden.turkeytrekken aan het touw

Tripadvisor award