Ontmoet Captain Franky. Met meer dan 45 jaar zeilervaring, waarvan wel 35 jaar in het Griekse zeilgebied, weet hij als geen ander waar de mooiste baaitjes en strandjes te vinden zijn. Om zijn passie voor de zee en het zeilen met anderen te kunnen delen, heeft Frank BlueWaterSailing opgericht.
Frank is deze winter actief geweest in Azië en is o.a. betrokken geweest bij de restauratie van een Classic Crand Banks Gaff schoener van 38 meter in Phuket.
Deze captain verstaat zijn vak en weet zijn twee schepen, Omiros en Osiros altijd even bekwaam over de golven te navigeren.


Julia is een van de weinige vrouwelijke schippers in de Dodekanesos. Dus ze weet haar mannetje te staan. Zeilen is voor haar de optimale mix tussen inspanning en ontspanning. Op en aan het water komt ze pas echt tot rust.
Ze vindt het geweldig om heerlijke gerechten uit de kombuis te toveren en door haar energieke persoonlijkheid is ze altijd in voor een dansje aan dek. En terwijl iedereen tijdens de lunch-pauze ligt te dutten, verkent Julia snorkelend of met de SUB de omgeving.  Als ze niet aan boord is van de Omiros of Osiris is, regelt ze alle backoffice activiteiten voor BlueWaterSailing.


Ontmoet Schipster Lotte, samen met haar vriend Joren.
Lotte maakt deel uit van onze BlueWaterSailing geschiedenis, want haar ouders waren schippers voor BlueWaterSailing vele jaren geleden. Daarom is het dan ook geen verrassing dat Lotte van jongs af aan al op het water is, en zijn wij onwijs blij dat zij van haar ouders het stokje overneemt. Lotte heeft in de afgelopen jaren veel zeemijlen gemaakt, waaronder twee keer de Atlantische oversteek. Zeilen is inmiddels uitgeroeid tot hetgeen wat zij het liefste doet. Lotte kijkt uit na een fantastische tijd met jullie in Griekenland.


Joren maakt ons zeilerskoppel compleet. Ook Joren is volledige schipper en zal samen met Lotte de verantwoordelijkheden aan boord delen. In Nederland heeft Joren jarenlang zeilles gegeven, geschipperd op een Tjalk en veel wedstrijden gezeild. In 2018 is hij samen met Lotte naar Mallorca verhuisd om zich volledig te richten op het zeilen. Vanuit Mallorca hebben zij onder andere tochten gevaren naar de Canarische en Kaapverdische eilanden. Het volgende hoofdstuk is Griekenland!


John zeilt ook alweer een tijdje mee met BlueWaterSailing. Ooit is hij begonnen met kleine bootjes en windsurfen. De boten werden steeds groter en de tochten steeds langer. In Nederland vaart hij graag met zijn eigen zeilboot en doet hij regelmatig mee aan wedstrijden. Nu bestuurt hij onze zeiljachten door de Dodekanesos.
John heeft naast zijn goede skipperskills ook een aantal goede dansmoves te bieden: bij een avondje uit, vind je hem snel terug in het midden van de dansvloer.

Sinds 2019 heeft Miranda zich bij de crew van BlueWaterSailing gevoegd. Na 10 jaar in de gehandicaptenzorg werkzaam te zijn geweest besloot zij het over een andere boeg te gooien. Ze heeft haar baan opgezegd om haar passie voor het zeilen en de liefde te volgen. Zij voelt zich als een vis in het water als de zeilen gehesen zijn en de boot door de golven glijdt. Mocht je haar op het dek missen, dan vind je haar in de kombuis waar ze heerlijke gerechten maakt. Eenmaal aan land struint Miranda de omgeving af, op zoek naar mooie plekjes en bezienswaardigheden om aan jullie te kunnen laten zien.
Samen met de rest van de crew staat ze klaar om jullie een onvergetelijke fantastische tijd aan boord te bezorgen!