Ontmoet Captain Franky. Met meer dan 45 jaar zeilervaring, waarvan wel 35 jaar in het Griekse zeilgebied, weet hij als geen ander waar de mooiste baaitjes en strandjes te vinden zijn. Om zijn passie voor de zee en het zeilen met anderen te kunnen delen, heeft Frank BlueWaterSailing opgericht.
Frank is deze winter actief geweest in Azië en is o.a. betrokken geweest bij de restauratie van een Classic Crand Banks Gaff schoener van 38 mtr in Phuket.
Deze captain verstaat zijn vak en weet zijn twee schepen, Omiros en Osiros altijd even bekwaam over de golven te navigeren.


Julia is een van de weinige vrouwelijke schippers in de Dodekanesos. Dus ze weet echt wel haar mannetje te staan. Zeilen is voor haar de optimale mix tussen inspanning en ontspanning. Op en aan het water komt ze pas echt tot rust.
Ze vind het geweldig om heerlijke gerechten uit de kombuis te toveren en door haar energieke persoonlijkheid is ze altijd in voor een dansje aan dek. En terwijl iedereen tijdens de lunch-pauze ligt te dutten, verkent Julia snorkelend of met de SUB de omgeving.  Als ze niet aan boord is van de Omiros of Osiris is, regelt ze alle backoffice activiteiten voor BlueWaterSailing.

John zeilt ook alweer een tijdje mee met BlueWaterSailing. Ooit begonnen met kleine bootjes en surfen werd het toch steeds groter zoals een oceaan oversteken. In Nederland vaart hij graag met zijn eigen zeilboot en doet hij soms mee aan  wedstrijden en en nu bestuurt hij onze zeiljachten door de Dodekanesos.