Ben je nieuwsgierig naar het leven aan boord, wil je gewoon even wegdromen achter je bureau, of heb je nog een laatste zetje nodig om je reis met ons te boeken? Lees dan hier onze nieuwsupdates en blogs van onze crew.
Volg hier onze updates, instagramfeed en bekijk onze fotocollectie.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

4 juni 2018: BBQ season is open

Dit jaar weer een nieuwe “feature” op een van onze boten. De Osiris heeft nu een “portable BBQ gas grill”. Dit seizoen zullen wij heerlijk smullen! Dank John en Frank voor het harde werk!

Kom je met ons zeilen? Neem dan je beste BBQ recepten mee!

9 mei 2018: En we klussen maar door…

Koop een boot en klus je…… wie kent het niet? De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om het teakdek van de Osiris te herstellen, nadat deze tijdens de aardbeving en de daaropvolgende tsunami vorig jaar juni, licht beschadigt werd. En omdat het schip toch al uit het water was, hebben wij ook meteen het hele onderschip opgeknapt.

30 April 2018: Gedeeld leed, is half leed 🙂


Vandaag hebben nog een extra hulpje erbij gehad! Samen klust het toch ook echt stukken beter. We zijn al een paar weken bezig, maar gelukkig zijn we er bijna.

Naast het onderschip van de Osiris hebben wij ook een deel van het teakdek vernieuwd.

21 April 2018: Niet alleen “mooi weer” zeilen….

Terwijl Frank  hard aan het werk is in onze thuishaven Kos, is de rest van de Crew nog even zeilen in Nederland. Nou…zeilen is wellicht niet de juiste omschrijving, want we hadden eigenlijk bijna geen wind. Richting einde van de dag konden wij dan toch nog de Spinaker hijsen…en op de achtergrond, een zielsgelukkige Julia!