Veiligheid

Uiteraard voldoen de schepen aan alle veiligheidseisen, welke door de wetgever aan dergelijke zeiljachten worden gesteld. Zo zijn er reddingsvlotten, zwemvesten, lifelines, brandblussers, enzovoort aanwezig. Alle aanwezige veiligheidsartikelen worden elk jaar gekeurd.

on-boord soundsysteem

Ook is er een on-boord soundsysteem, waaraan je je I-pod of mp3 speler kunt koppelen, zodat je je favoriete muziek kunt beluisteren.  

220 Volt

Er is aan boord ten alle tijden een stopcontact met 220 volt aanwezig dus ook onder het zeilen zodat je dus altijd  je telefoon, camera of je I-pot of pad kunt opladen.

Wifi

Aan boord is er een communicatie ontvanger voor het binnenhalen van E-mail of whatsapp berichten als we aan het varen zijn. Dit gebeurd door middel van een 3G stick en heeft beperkingen met up en downloaden van grotere bestanden. Hiervoor zul je moeten wachten tot er wordt aangelegd in een haven.

Schaduw

Boven de kuip  staat een grote bimini. Waar, als de zon je teveel wordt, heerlijk in de schaduw kunt zitten, Voor de avond kunnen er dan nog zonnetentjes boven en langs het voordek worden bevestigt. Zodat als je aan dek slaapt beschutting hebt tegen de wind en de vroege morgen zon.

Onderhoud

Elk jaar worden de schepen gelift en het onderwaterschip grondig aangepakt en nieuwe antifouling aangebracht. Tevens word er in de wintermaanden hard gewerkt om de jachten in goede conditie te houden. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook de binnenkant krijgen de noodzakelijke reparaties.

Plattegrond

 

layout

Specificaties 

Bouw jaar 1993
Aantal cabines 5
Max. bezetting 12 pers
Toiletten 5
Douches 5 plus 1 ( deck )
L.O.A mtr 15.34 mtr
L.W.L mtr 12.90 mtr
Breedte 4.85 mtr
Diepgang 2,10 mtr
Tonnage 14 t net/22 t bruto
Zeil oppervlak 140 m2
Motor ( perkins ) 80 pk
Diesel tanks 950 lt
Water tanks 750 lt
Anker winch Elektrisch 1200 w
Koelkasten 2x
Auto pilote Ray marine
Navigatie instrumenten Alle aanwezig
Dingy met outboard 6pk
Buiten matrassen 6 st

Tripadvisor award