Voor wie


Je bent op zoek naar een leuke zeilvakantie in een mooie regio.
Je bent single, of in ieder geval een keer niet met je partner op vakantie. Je wilt actief zeilen en vindt gezelligheid aan boord belangrijk.

Onze leeftijdscategorieen zijn:

+/- 24 tot 35 jaar
+/- 30 tot 49 jaar
+/- 45 tot 65 jaar

Aan boord van de Omiros en Osiros van BlueWaterSailing tref je een gezellige groep mensen die net zoals jij van zon, zee en zeilen houden.

Voor alleengaanden en singles is deze vorm van vakantie vieren bijzonder geschikt. Je kunt je passie voor zeilen en actieve vakanties zo combineren met het ontmoeten van leuke mensen.

Er wordt met een groep van maximaal 8 deelnemers gezeild. Dat geeft ruimte voor een bijzondere ontspannen sfeer en veel persoonlijk contact.

Het zeilgebied is De Dodekanesos. Dankzij de stabiele wind, kracht 4 tot 7, is de Dodekanesos een heerlijk zeilgebied. De haven van aankomst en vertrek is Kos Marina, op loopafstand van Kos stad.

We zeilen van eiland naar eiland en gaan voor anker in een gezellig haventje of afgelegen baai. Je kunt de zeiltocht zo actief maken als je zelf wilt. Lekker luieren op het dek of meehelpen de zeilen hijsen en aan het roer staan. Elke week vertrekt de Omiros of Osiris langs verschillende routes, waardoor je eenvoudig een 14 daagse reis kunt samenstellen zonder langs dezelfde eilanden te varen.