12 dagen – zeilzwerven

Wil je ontsnappen aan de sleur van het dagelijkse leven en gewoon de vrijheid proeven? Dan zijn onze zeilzwerfvakanties de perfecte keuze voor jou.

Vertrekkend vanuit het prachtige eiland Kos in Griekenland, zeilen we in noordelijke, zuidelijke of westelijke richting naar de meest betoverende eilanden die dit land te bieden heeft. Onze reizen worden gekenmerkt door spontaniteit, want we laten ons leiden door de wispelturige wind en de wensen van onze groep, zonder strakke plannen vooraf.

Op een ontspannen vrijdagochtend beginnen we onze avontuurlijke reis vanaf Kos. Twaalf dagen later, op een rustige maandagmiddag, keren we terug naar ons vertrekpunt. Wat er zich tussen deze vertrek- en aankomsttijden afspeelt, blijft een opwindend mysterie en is volledig afhankelijk van de grillen van de wind en de stemming van onze groep.

Dus als je op zoek bent naar een unieke en avontuurlijke zeilervaring, waarbij elke dag een nieuwe verrassing met zich meebrengt, dan is onze zeilzwerfvakantie precies wat je zoekt. Kom aan boord en laat je verrassen door de ongekende schoonheid van de Griekse eilanden.

Dag 1 (donderdag)
Aankomst op Kos – vandaag begint je zeilavontuur met je reis vanuit Nederland of Belgie richting Kos.
Vanaf 18uur kan je aan boord en wordt je, samen de overige meezeilers door de crew met een borrel aan boord welkom geheten. Na wat eerste instructies delen wij dan gezamelijk de hutten in.

Dag 2: (vrijdag)
Spannend – onze eerste vaardag….waar gaat de wind ons heenbrengen vandaag?
We beginnen de dag met een relaxt ontbijt en ob basis van de windvoorspellingen voor de komende dagen plannen we onze eerste zeildagen.

Dag 3 tot 11:
Het blijft een verrassing.
Mogelijke eilanden die we in het verleden hebben aangedaan tijdens onze routes van 12 dagen zijn: Samos, Fourni, Ikaria, Dounoussa, Koufonisia, Amorgos, Astipalia, Karpathos, Rhodos…het kan dus alle kanten op.

Dag 12 (maandag)
Vandaag zeilen wij vanuit onze laatste bestemming richting Kos en proberen we rond 16/17uur weer in de Luxe Marina van Kos te liggen.

Dag 13: (dinsdag)
Het einde van onze zeilzwerftocht, en naast kleurtje, neem je ook een koffer vol met mooie herinneringen mee naar huis.

Aantal deelnemers: minimaal 5 personen, maximaal 8 personen per boot.
De routes bieden een grote verscheidenheid aan haventjes, baaitjes en prachtige uitzichten. De beschreven routes zijn onder voorbehoud en kunnen door weer- en andere omstandigheden worden aangepast. Dit altijd ter beoordeling van de schipper.