Waarom BlueWaterSailing?


All meer dan 20 jaar bieden wij kleinschalige (mee)zeilvakanties in Griekenland.
Onze thuisbasis is de Luxe Marina van Kos en vanuit hier verkennen wij samen met jou de regio en de talloze eilanden van de Egeïsche Zee.

Wat kan je verwachten?
Vooral een leuke tijd en een goedverzorgde vakantie vanuit onze crew.
Je hoeft geen doorgewinterde zeiler te zijn om met ons te varen. Veel van onze gasten hebben nog nooit eerder gezeild en komen vooral voor de zon en de zee. Hoe actief je mee wilt zeilen is dan ook aan jou. Je mag sturen, zeilen hijsen en helpen ankeren – maar je mag ook gewoon in de zon liggen met een goed boek.

Onze crew verzorgt de boodschappen, en tovert iedere ochtend een ontbijt en in de middagen een heerlijke lunch op tafel. Je mag natuurlijk meehelpen met koken, maar ook dat is geen vereiste. De meeste avonden gaan wij uiteten, maar op twee avonden gedurende de vakantie zullen wij aan boord eten (dit is meestal een heerlijk BBQ,  terwijl we in een baai vrij voor anker liggen). Terwijl onze crew er alles aan zet om je goed te verzorgen, vinden wij het wel leuk als je helpt met afwassen na de maaltijden. Aan het einde van de reis verzorgen wij ook de schoonmaak, dit betekend dat je je hier ook niet druk om hoeft te maken.

 

VOOR WIE? 

Je bent op zoek naar een leuke zeilvakantie in een mooie regio.
Je bent single, of je gaat alleen op vakantie vakantie. Je wilt actief zeilen en vindt gezelligheid aan boord belangrijk.

Onze leeftijdscategorieën zijn:

+/- 24 tot 35 jaar
+/- 30 tot 49 jaar
+/- 45 tot 65 jaar

Aan boord van de Omiros en Osiros van BlueWaterSailing tref je een gezellige groep mensen die net zoals jij van zon, zee en zeilen houden.

Voor alleengaanden en singles is deze vorm van vakantie vieren bijzonder geschikt. Je kunt je passie voor zeilen en actieve vakanties zo combineren met het ontmoeten van leuke mensen.

Er wordt met een groep van maximaal 8 deelnemers gezeild. Dat geeft ruimte voor een bijzondere ontspannen sfeer en veel persoonlijk contact.

Het zeilgebied is De Dodekanesos. Dankzij de stabiele wind, kracht 4 tot 7, is de Dodekanesos een heerlijk zeilgebied. De haven van aankomst en vertrek is Kos Marina, op loopafstand van Kos stad.

We zeilen van eiland naar eiland en gaan voor anker in een gezellig haventje of afgelegen baai. Je kunt de zeiltocht zo actief maken als je zelf wilt. Lekker luieren op het dek of meehelpen de zeilen hijsen en aan het roer staan. Elke week vertrekt de Omiros of Osiris langs verschillende routes, waardoor je eenvoudig een 14 daagse reis kunt samenstellen zonder langs dezelfde eilanden te varen.