Zon, zee, zeilen – genieten

BlueWaterSailing organiseert al meer dan 20 jaar avontuurlijke (mee)zeilvakanties voor alleenreizende en singles. Ons vaargebieden zijn Griekenland en Turkije en we bieden je een veelzijdige en onbezorgde tijd aan boord van de zeiljachten Omiros en Osiris. Deze comfortabele zeiljachten worden bemand door ervaren schippers, die het vaargebied als geen ander kennen en je graag alles vertellen over het reilen en zeilen aan boord.

Samen met je reisgenoten ga je een actieve en ontspannen zeilvakantie tegemoet. We zeilen van eiland naar eiland, gooien het anker uit in de mooiste baaitjes of meren aan in pittoreske vissershaventjes.

Anders dan bij het flottielje zeilen, bepalen wij onze koers en bestemming zelf en zijn we niet afhankelijk van andere meevarende schepen.

Terwijl de schipper en zijn maatje hun kookkunsten uit de kombuis toveren, kun jij heerlijk zwemmen en snorkelen in het kristalheldere zeewater of lig je op het ruime teakdek met je favoriete muziek in je oren nog even na te genieten met een glaasje koele witte wijn.

Op de Omiros en de Osiros zijn al heel veel vriendschappen gesloten. De ongedwongen sfeer aan boord zorgt ervoor dat het makkelijk is om contact te maken met nieuwe mensen.

Of je nu graag actief meezeilt of lekker met een boekje op het dek wilt liggen, het kan allemaal!  Wil je ook mee? Via ons contactformulier kun je een reservering maken. We nemen dan snel contact op om je zeilvakantie te regelen. 

Onvergetelijke vakantie?

Zet koers naar de zon!

Neem contact op

Van eiland naar eiland

Ook gaan we regelmatig aan land en schuiven we aan in een taverna waar we ons laten verwennen op een van de Griekse specialiteiten met een glaasje ouzo of een ijskoud Mythos bier. Er is altijd voldoende tijd om een stadje te verkennen, een mooie wandeling te maken en te genieten van de geweldige uitzichten vanaf de diverse eilanden die we aandoen.


Genieten van de Griekse gastvrijheid

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Naam

    E-mail (verplicht)