Klaar voor een onvergetelijke zeilvakantie in het
prachtige Griekenland?

 Geen zeilervaring nodig, want onze ervaren crew laat jou alle hoeken van de Egeïsche Zee zien. Kies jouw activiteitsniveau: zonnen, relaxen of actief meehelpen met zeilen, alles is mogelijk! En ’s avonds? Dan gaan we samen uiteten in gezellige tavernes, bezoeken een bar of genieten we van een heerlijke barbecue aan boord. Gegarandeerd een vakantie om nooit te vergeten!

BlueWaterSailing heeft  meer dan 30 jaar ervaring in het aanbieden en uitvoeren van avontuurlijke (mee)zeilvakanties  aan alleenreizenden, singles en kleine groepen.

Onze zeilvakanties vinden plaats in de adembenemende wateren van Griekenland en Turkije, en we garanderen een veelzijdige en zorgeloze tijd aan boord van onze comfortabele zeiljachten, de Omiros en Osiris. Onze bemanningsleden  zijn ervaren Zeilers en kennen het gebied als geen ander, ze delen graag hun kennis over het reilen en zeilen aan boord.

Onze thuishaven is de luxe marina van Kos. Kos is eenvoudig vanaf verschillende vliegvelden in Nederland, België en Duitsland via een rechtstreekse vlucht te bereiken.

Tijdens onze avontuurlijke zeilvakanties, die een combinatie zijn van actie en ontspanning, zeilen we van het ene naar het andere eiland, gooien we het anker uit in de mooiste baaien en meren we aan in pittoreske vissershavens. Bij ons bepaal je samen met je medereizigers de koers en bestemming, in tegenstelling tot flottielje zeilen waarbij je afhankelijk bent van andere meevarende schepen.

Terwijl onze schippers en hun bemanning hun kookkunsten vertonen, kun je genieten van het kristalheldere water door te zwemmen en te snorkelen of lekker ontspannen op het ruime teakdek liggen en genieten van je favoriete muziek met een glas koele witte wijn.

Onze zeiljachten, Omiros en Osiris, hebben al veel vriendschappen gecreëerd door de ongedwongen sfeer aan boord. Het is gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten en te socializen.

Wil je ook eens een weekje meevaren? Zeilervaring of niet, je komt terug een ervaring rijker. Het avontuur op het water aangaan is een beleving op zich. Je stapt op vanaf het eiland Kos in Griekenland en na 7 of 12 dagen zeilen op de deep blue eindigen wij ook weer op Kos.

Maak  een reservering via ons contactformulier. We nemen snel contact met je op om je zeilvakantie met ons te regelen. 

Beleef een onvergetelijke vakantie

Zet koers naar de zon!

Neem contact op

Zin in vakantie?

Bekijk ons YouTube-kanaal voor indrukken van onze zeilvakanties en krijg een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens een vakantie bij ons.