Waarom BlueWaterSailing?


Al meer dan 30 jaar beleven gasten een fantastische tijd op onze kleinschalige (mee)zeilvakanties in Griekenland!
Onze thuisbasis is de luxe Marina van Kos en van hieruit verkennen we samen de regio en de talloze eilanden van de Egeïsche Zee.

Wat staat je te wachten?
Een te gekke tijd en een goed verzorgde vakantie door onze enthousiaste crew! Je hoeft geen doorgewinterde zeiler te zijn om met ons te varen. Veel van onze gasten hebben nog nooit eerder gezeild en komen vooral voor de zon en de zee. Jij bepaalt hoe actief je wilt zeilen. Je mag sturen, zeilen hijsen en helpen ankeren, maar je mag ook lekker in de zon liggen met een goed boek.

Onze crew verzorgt de boodschappen en tovert elke ochtend een ontbijt en ‘s middags een heerlijke lunch op tafel. Je mag natuurlijk meehelpen met koken, maar dat hoeft niet. De meeste avonden gaan we uiteten, maar op twee avonden tijdens de vakantie zullen we aan boord eten. Dit is meestal een heerlijke BBQ, terwijl we in een baai vrij voor anker liggen. Terwijl onze crew er alles aan doet om je goed te verzorgen, vinden we het leuk als je helpt met afwassen na de maaltijden. Aan het einde van de reis zorgen wij ook voor de schoonmaak, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

 

VOOR WIE?
Ben je op zoek naar een leuke actieve vakantie in een prachtige regio? Dan ben je bij BlueWaterSailing aan het juiste adres! Onze zeilvakanties zijn geschikt voor sportieve singles, alleengaanden en kleine groepen tussen de 24 en 65 jaar die van zon, zee en zeilen houden.

Onze boten, de Omiros en Osiros, bieden ruimte aan maximaal 8 deelnemers, waardoor er een ontspannen sfeer en veel persoonlijk contact mogelijk is. We zeilen door De Dodekanesos, een heerlijk zeilgebied met stabiele windkracht 4 tot 7. De haven van aankomst en vertrek is de luxe Kos Marina, op loopafstand van Kos stad.

Tijdens onze zeiltochten varen we van eiland naar eiland en gaan we voor anker in gezellige haventjes en afgelegen baaien. Je kunt de zeiltocht zo actief maken als je wilt. Of je nu wilt luieren op het dek of meehelpen met de zeilen hijsen en aan het roer staan, het kan allemaal!

Met verschillende routes vertrekt de Omiros of Osiris elke week, waardoor je eenvoudig een 14-daagse reis kunt samenstellen zonder langs dezelfde eilanden te varen. Wil je jouw passie voor zon, zee en/of zeilen combineren met het ontmoeten van leuke mensen? Boek dan nu jouw zeilvakantie bij BlueWaterSailing!